Tipy na zajímavé WordPress pluginy

Téměř každý den vychází článek se seznamem zajímavých pluginů pro WordPress. Málokdy to je ale něco jiného než stálice typu: All in One SEO Pack, Google XML Sitemaps, Akismet, Jetpack, Contact Form 7, Sociable a další.
Nechápejte mě prosím špatně, všechny výše sepsané pluginy jsou úžasné, ale stále dokola omílané. Proto jsem velmi rád, že Steven Shattuck přišel s několika méně známými, ale o to zajímavějšími!

CMS Tree Page View

Přidá možnost zobrazení stránek jako stromovou hierarchii. Stránky zde můžete rychle editovat, pracovat se štítky, využívat fce Drag&Drop, apod.

cms-treeview

URL ke stažení: http://wordpress.org/extend/plugins/cms-tree-page-view/

Social Metrics

Chtěli jste vždycky zjistit, jak si stojí jednotlivé stránky a příspěvky ve sdílení na sociálních sítích? Pomůže Vám k tomu analytický nástroj Social Metrics. Počet sdílení pak vidíte v tabulce a zahrnuty jsou tyto sociální sítě: Twitter, Facebook, Google+, StumbleUpon, Digg a LinkedIn.
Pokročilejší funkcionality pak najdete v PRO verzi.

social-metrics

URL ke stažení: http://wordpress.org/extend/plugins/social-metrics/

Simple 301 Redirects

Velmi jednoduchá, ale užitečná věc. Plugin Simple 301 Redirects Vám umožňuje přesměrovávat požadavky na jiné stránky na Vašem webu (případně kamkoliv jinam).

simple-301-redirects

URL ke stažení: http://wordpress.org/extend/plugins/simple-301-redirects/

HTML Sitemap

Vytvoří Vám mapu stránek (seznam odkazů na všechny stránky seřazené hierarchicky pod sebe), kterou jednoduše vložíte shortcodem [html_sitemap].

html-sitemap

URL ke stažení: http://wordpress.org/extend/plugins/html-sitemap/

Narazili jste také na nějaké zajímavé pluginy, o kterých se tolik nepíše? Napište je do komentářů.

Zdroj článku: www.slingshotseo.com/blog/indispensable..

Komentáře

6 Responses

Napiš komentář